Reviews from Noodle Works Arnhem

Recent reviews

5.0
Daan
24 September 2022

Fantastische zaak, opmerkelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. De boa buns zijn favoriet. Bestelling duurde wel wat langer, maar dat is te verklaren vanwege het weekend en de eerder genoemde punten.

Anoniem
23 September 2022
Djo
23 September 2022

Altijd goed, altijd lekker!

Sander
22 September 2022
H rasiman
20 September 2022
W
18 September 2022
Heins
14 September 2022

Het eten was verrukkelijk! Heerlijke soep en noodles! De smaken waren erg vol. De bij gerechtjes waren ook heerlijk, alleen wat te snel afgekoeld helaas bij de bezorging en de soep had wat gelekt in de tas. Maar we bestellen zeker vaker! Bedankt! Heerlijke smaken. Aardige bezorger.

Inge
31 August 2022

Goede prijs/kwaliteit.

Sjoerd
30 August 2022
Harry en Arend
28 August 2022

Superlekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter
28 August 2022

Altijd lekker bij Noodle works echter ookaltijd veel bamboe t.o.v. andere groentes in het gerecht

Ray bout
27 August 2022

Heeel erg goed eten betaalbaar. Hele aardige mensen. Ik kom heel vaak in de zaak.heel goed

Sjoerd
23 August 2022
Anoniem
21 August 2022

Eerste keer besteld. En alles verliep goed. Sneller dan aangegeven en het was warm Het was ook erg lekker en ik heb er twee dagen van kunnen eten. Al heb ik zelf even wat meer peper op een gerecht gedaan maar dat is ieder zijn smaak. Maar het was top. Dus zeker nog een keer waard. En vriendelijke bezorger.

Martina
19 August 2022

Always the best (: thank you

Stephan
16 August 2022

Lekker en snel. Top

Marissa
15 August 2022

Delicious as always, and delivery was fast as well

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stijn
10 August 2022

Heerlijk eten voor een leuke prijs! En op tijd klaar.

Georgina
10 August 2022
Jurawan
4 August 2022

Eten is heerlijk

Tom
2 August 2022

De beefsalade is vrij pittig. Fijn dat het mogelijk is om de mildere versie te krijgen. Die neem ik vaker! Heerlijk!

S
31 July 2022
Jannie
29 July 2022

Nog nooit zo slecht (voornamelijk) Thais gegeten in NL (ben totaal een jaar in Thailand geweest, maar dit eten is daar 0% mee vergelijkbaar). Goedkope rijst (bijna geen hele korrels, maar voornamlijk gebroken stukjes). De loempia's zat vrijwel geen smaak aan en bijna geen vulling in. Aan de donkerbruine kleur van de gefrituurde kip kon je zien dat die in oude of slechte olie is gebakken, de saus die erbij zat is smaakloos. De groente en aardappels in de curry waren hard, smakeloos en niet zeker niet vers. Verder weinig vlees, en ook altijd treurig dat je dan van die ienieminie viskoekjes erbij krijgt (maarja dat is bijna standaard hier bij de NL Thai). De kippevleugels zat weinig vlees aan en leken van een oude kip te zijn. Al met een hele grote teleurstelling, het verbaasd mij echt om al die positieve recensies te lezen.

raymondekops@hotmail.com
29 July 2022

Altijd lekker en goed verzorgd. En een aardige bezorger!

Milan
28 July 2022
s
27 July 2022

Anderhalf uur bezorging en koud eten, drana

Anoniem
27 July 2022

Half uur te laat bezorgd

Marischka Ozinga
24 July 2022

Er zat een dode, meegekookte made in mijn wantansoep. Ik zal dus nooit meer iets bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mick Koopman
23 July 2022

Noodle works is het bestbewaarde geheim van Arnhem. Heerlijk eten, ook voor vegetariërs/ veganisten en super vriendelijke-, persoonlijke bediening. Normaal eet ik in het restaurant, ditmaal laten bezorgen. Ook dat was super; heel vlot en lekker warm bezorgd.

Joop en Jacqueline van der Linden
17 July 2022
Noodlefan
14 July 2022

Was heel lekker!

O
4 July 2022

Good food, timely delivery

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maico Methorst
1 July 2022

Zoals gewoonlijk weer top👍🏼👍🏼

Sherryl
1 July 2022

Was weer heerlijk! Warme groet, Sherryl Pawirodihardjo

Angelique
1 July 2022

Gewoon heerlijk!!!! Gaan gauw weer bestellen!!!

Johan
29 June 2022
Carlo
24 June 2022

Hoi! Het eten was weer top. Zouden jullie een berichtje kunnen sturen als het eten later is dan gepland? Dan kunnen we hier rekening mee houden zoals vandaag. Dankjewel!

Geerling
23 June 2022

Gerecht was smakeloos en ik weet dat julluew anders kunnen

Soraya
23 June 2022

Het eten was niet slecht de wantang smaakte een beetje raar. En we ontdekte pas later dat de wantang en noedels apart verpakt was. Waardoor we dachten dat het er niet bij zat. Was beter als het erbij geschreven stond dat dit apart van elkaar gedaan werd, Verder was de soepen erg lekker. Ik miste wel de noten bij 1 van de maaltijden.

Veronika adamova
21 June 2022

Delicious food

Annemiek
20 June 2022

Heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alyssa
19 June 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! Goede service, aardig personeel en vooral lekker eten.

Johan
17 June 2022
Hub
13 June 2022

Prima voor me kaar was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Georgina
10 June 2022
Tobias
8 June 2022

Snel en altijd lekker!

Thuis
4 June 2022

Heel lekker.

Kops
1 June 2022

In het varkensvlees zaten allemaal witte harde stukken, kraakbeen of zo. Je zag het allemaal zitten,moest heel veel wegsnijden. Ik snap dan ook niet dat het zo is meegegeven aan de bezorger. Heel jammer!

Raymonde
29 May 2022

Heerlijk gegeten en ook bij mijn bestelling on line uitstekend telefonisch advies gekregen! Zeer zeer Klantvriendelijk!

Erlin
27 May 2022

Altijd snell en lekker

Mick
22 May 2022

Altijd goed eten. Prima prijzen en personeel altijd hartelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thaifoodlover
20 May 2022

Lekker!

J.Steber
19 May 2022
Georgina
18 May 2022
Ella
15 May 2022

Heel lekker eten en veel voor een goedkope prijs :^)

van Leeuwen P
14 May 2022

De Thom yam noodlesoep lekker m.u.v. de kipfilet, die was wat droog. Ook de krokante kip viel tegen. Was ook droog en allesbehalve krokant.

Joop en Jacqueline
13 May 2022

Heerlijk vers bereid eten 🍲

Bossmann
11 May 2022

Altijd goed gegeten hier, dit keer was het fantastisch. alles was perfect op smaak, bij verre weg de beste bezorgmaaltijd die ik ooit heb gehad (en ik ga al ff mee in t circuit). Hulde en dank! Tot de volgende

Noodle lover
6 May 2022
Anoniem
1 May 2022

Zoals altijd super eten en vriendelijke mensen! Nooit geen klachten ga zo door toppertjes:)

1-5
1 May 2022
Emma
30 April 2022

Voor het eerst besteld ipv ter plekke gegeten. Was heerlijk! Snelle bezorging en erg goed eten voor een mooie prijs.

Lotte
29 April 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging voor een klein prijsje. Top!

Erlin
21 April 2022

Ik bestelde vanuit het rijnstate ziekenhuis . De bezorgd was op tijd en makkelijk gegaan. het eten was lekker zoals altijd. Dankjulliewel

Jon
20 April 2022

Snelle levering en zoals altijd heerlijke Pad Thai met rund

Sabrine
20 April 2022

Was erg lekker en precies op tijd!

Gera
15 April 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Ruud
15 April 2022
Anne
14 April 2022

Heerlijk en werd verrast door de super snelle bezorging!

Juul
13 April 2022

Heerlijk! Kwaliteit is hoog en je kan proeven dat er aandacht aan is besteed. Top!

Rik
10 April 2022

Eten was lekker, warm en op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
10 April 2022

Wel fijn als je indicatie van drukte / wachttijd bezorgen kan krijgen. Dan weet je waar je rekening mee moet houden. Nu hadden we besteld om 19.35u - Was de vraag: Hoe laat wil je? Staat er 20.00u en Zo snel mogelijk. Klink ik dat laatste (ik dacht 8 uur is wel heeel erg snel en zo'n spoed hebben we nu ook niet. Maar direct na het bestellen ontvingen we bericht dat bezorgd zal worden om 20.55u. Dat was toen wel weer heel veel later 🙈 Niet erg maar hadden wel fijn gevonden als we dat bij doen van bestelling direct hadden kunnen vernemen.... Al is dat misschien lastig want wachttijd kan immers 30 min zijn - als ik bestel voor 8 personen kan dat niet binnen half uur .....Nou ja misschien n benadering per half uur. Dus verwachtte wachttijd 30, 60, 120 min of langer 🤓 Maar hoe dan ook we bestellen n volgende x gewoon weer hoor 👍

Henk
9 April 2022

Helaas kwam de bestelling dit keer een half uur te laat en was het eten niet meer écht warm. De kipstukjes waren zo goed als koud en die heb ik opgewarmd in de magnetron. Kwaliteit verder prima. Volgende keer hopenlijk weer een warme maaltijd zoals we gewend zijn!

van der Velden
8 April 2022

Top kwaliteit eten! vers en lekkere smaken. vriendelijk personeel die het eten komt bezorgen👌🏼

es
6 April 2022
Anne Salden
6 April 2022

Zoals altijd, perfecte service en heerlijk eten! Voor de eerste keer de Bao buns geprobeerd, heerlijk! Alleen… die laatste waren misschien net wat te zeer afgekoeld door de bezorging?

Wanda
3 April 2022
Gera
3 April 2022
Christine
31 March 2022

Rijst /vlees was niet echt warm meer tegen het koude aan. salade goed kip krokant goed

Dewi
30 March 2022

Heerlijk eten, snel gebracht. Ik bestel al een tijdje bij Noodleworks en ben altijd tevreden.

Isa
29 March 2022

Viel tegen vandaag, noodles hadden bijna geen groenten en kip was droog/korrelig. Eten was ook niet super warm zoals gewend.

Karen
26 March 2022

Helaas niet zo goed als normaal. Het duurde twee uur voordat mijn bestelling er was (bezorger stond op het verkeerde adres) en het eten was al erg afgekoeld. En de beker soep was maar half gevuld. De bao buns waren wel weer erg goed.

Gera
26 March 2022

Top{

Annie
24 March 2022

heel lekker. ik vind de sambal bij de komkommersalade altijd heeeeeerlijk!

Finn
22 March 2022
Snetselaar
20 March 2022

Het eten is altijd erg goed en lekker! Alleen jammer dat ze niet meer bezorgen in onze regio.

Freddie
18 March 2022

Altijd dik in orde!

Remco
17 March 2022

Had van mij gerust wat pittiger gemogen, vooral de Som Tam. Prima eten voor prima prijs en een leuke menukaart met veel streetfood.

Dave
16 March 2022

Bezorging 20min eerder dan verwacht. Zoals altijd, amazing food, best in town! Top service en top kwaliteit! Lekker home made! Echt een aanrader!

Joop en Jacqueline van der linden
13 March 2022

Heerlijk zoals altijd, wij blijven fan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerd
13 March 2022
Annie Niem
12 March 2022

Heel lekker. Heb er echt van genoten.

Cauche
10 March 2022

Heerlijke soepen! Wantan en soya Kip. Zou ik morgen weer willen bestellen 👍🏽

Naim
10 March 2022

Eten kwam eerder dan verwacht, goeie porties ook!

Marie
9 March 2022
Sjoerd
4 March 2022
Gera
2 March 2022
Suzanne
27 February 2022

Echt fantastisch lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sofie
26 February 2022
Lisette
23 February 2022

Was weer heerlijk

J.W.
22 February 2022

Heerlijk gegeten: zowel qua hoeveelheid als kwaliteit!! Aanrader 100%

Gera
20 February 2022
Elske
17 February 2022

Echt heerlijk gegeten!! Alles wat we besteld hadden voldeed aan onze verwachtingen. We gaan zeker vaker bestellen. Ook de bezorging was top, stipt op tijd.

Sjoerd
17 February 2022

Weer lekker! Misschien een tip: je krijgt niet de mogelijkheid om online fooi te geven aan de bezorger, dit misschien toevoegen :)

Caroline
16 February 2022

Heerlijke smaken en verse producten

Wim Ludeke
12 February 2022

Snelle bezorging, maaltijden daardoor niet alleen zoals altijd erg lekker, maar ook op prima temperatuur.

Özlem
12 February 2022

Het eten was verrukkelijk en de bezorging was er eerder dan verwacht. Heel tevreden dus.

Wan Fei
11 February 2022
Roland
11 February 2022

Wat een smakelijk eten. Heerlijk! En precies op tijd afgeleverd.

Gera
10 February 2022
Thomas
9 February 2022

Vond de smaak dit keer erg tegenvallen. Het vlees had nauwelijks smaak en de rijst had een overmatige ei smaak. Wat betreft de rijst verschilt heel erg per week. Soms is het wat pittiger soms niet. Dit keer smaakte het weer heel erg naar ei. Ook het vlees leek wat uitgedroogd. Bezorging was erg snel.

Dimphy Welling
8 February 2022

Wat een fantastisch team is noodles work. Kwaliteit eten en de service is een dikke 10!

V
6 February 2022

1,5 uur moeten wachten op een bestelling voor 1 persoon. Boullion van de tom yam noodlesoep was oke maar smaakte echt 1 op 1 met yumyum noedels, zou me toch 12 euro gescheeld hebben als ik werkelijk yumyum noedels gehaald had. 10 minuten nadat ik m’n eten op had kwam alles er al uit. Weet niet wat jullie me gegeven hebben maar dat was geen gezond eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sambal lover
4 February 2022

Ik had deze keer 2 keer de komkommersalade besteld, want ik vind jullie eigen grove sambal zo lekker. Curry was ook heerlijk.

Maru
2 February 2022

Het eten is er super! Zeker een aanrader als je in Arnhem bent. Snelle bezorging. De eigenaresse en het personeel zijn heel vriendelijk. Ik kies meestal de gebakken noodles, lekker met een bao bun omelet en sojaboontjes of bijv. de phad thai gecombineerd met de Chin. Tsoi sam. Als toetje de kleefrijst met mango en de eigen gemaakte ijstthee is ook echt heerlijk! Liefs.

Tom
2 February 2022

Top! Zoals eigenlijk altijd. Aanrader dus.

R valentijn
30 January 2022

Weer top eten. En levering volgens afspraak. Tot volgende keer ! Gr Fam Valentijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
29 January 2022

Zoals altijd, heerlijk en snel geleverd

Peter
29 January 2022
Niels Engelhard
28 January 2022

Bestelling kwam precies op de aangegeven tijd aan. Alles is relatief goedkoop en qua kwaliteit uitstekend. Daarnaast is de kwantiteit erg gul! Ik heb nog nooit iets te klagen gehad bij dit restaurant.

André
28 January 2022
Rick
28 January 2022

Super

Lee
28 January 2022

It was really great!! The best noodles💕💕💕💕

Monique
26 January 2022

Altijd even vers, mogelijkheid tot aanpassing bij een allergie van het ingrediënt. Vlotte bestelling en altijd warm!

Erma
26 January 2022

The best in town, all the dishes are prepared with so much love. Very authentic Thai Asian food! The owners are wonderful and everyone in the kitchen too. Would really recommend this place deff a 10/10.

Tineke
23 January 2022

Heeeeerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aracelly
23 January 2022

Heerlijk!!!!!!! Goed heet. Vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
23 January 2022

Het eten is erg divers,smakelijk en vers!

Marissa
23 January 2022
S
23 January 2022

Heerlijk zoals altijd!

Van Dijk
22 January 2022

Heerlijk eten , voor een goede prijs. Bezorging altijd op tijd.

Mulder
22 January 2022

18:30 gevraagd, 19:00 pas bezorgd. Bezorger komt op een normale fiets naar Arnhem Noord. Eten grotendeels koud geworden, zonde. Koop bezorgfietsen, scooters, of werk met profi-bezorgdiensten.

J.v.Kuijk
21 January 2022

Heerlijk en betaalbaar eten, snel geleverd 👍

Anoniem
19 January 2022
A
18 January 2022

Heerlijk!

Annie
15 January 2022

Heel lekker. De sambal bij de komkommersalade is altijd heerlijk.

S
14 January 2022

Lekker eten en altijd optijd bezorgd

Kj
14 January 2022

Erg vettig eten, niet zoveel groente. In algemene zin is Chinees misschien toch niet ons type eten, daarom niet een ster

Sabine
14 January 2022

Wat een enorme keuze aan gerechten. We hebben gisteren voor de tweede keer besteld. Eten was goed warm en smaakvol. Echt een aanrader.

Karen
13 January 2022

5 sterren zoals altijd!!

Saskia
12 January 2022
Fun
10 January 2022

Heerlijke gerechten, eerlijke prijzen en op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frances
10 January 2022

Erg lekker en goede porties. Bezorging was zelfs eerder dan verwacht! Super 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert
10 January 2022
Robin
9 January 2022

Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
9 January 2022

Zo als altijd heerlijk eten, minpuntje de bakjes waren nog al overgelopen(sluiten niet goed af) dus alles was vet. Maar wel vet lekker!

Richard van Rossum
9 January 2022

het eten is lekker maar koud na bezorging, veel te koud

Louis Tampi
7 January 2022

Top service!

Pam
7 January 2022
Kaboul
7 January 2022

Was weer superlekker en fresh

Svdd
6 January 2022

Eten was vreselijk, alleen de kipsate was goed. Noodles plakten aan elkaar en waren smakeloos. Boa buns zaten harde stukken in en kip met stuk vel wat bedorven smaakte. 30 euro weg kunnen gooien. Service nadien ook vreselijk!

Reaction from Noodle Works

Beste mevrouw, op 4-1-22 gaf u aan dat alle eten behalve de saté bedorven leek, ik heb u verzekerd dat bij ons vers wordt gekookt maar om geen discussie met elkaar te hebben ,bood ik u aan om de gerechten nogmaals te maken voor u. Maar vandaag gaf u aan dat u hele andere gerechten wilt om te kijken of wij ook andere gerechten kunnen koken?? Dat klinkt voor ons een beetje vreemd , ik wilde u laten proeven dat ons eten echt vers wordt bereidt! Jammer dat het verkeerd is verlopen.

Jasper
5 January 2022

Altijd heerlijk en op tijd. Bedankt!

NS
4 January 2022

Snelle bezorging en zelfs een extraa'tje gekregen. Het eten was heerlijk en veel meer dan we dachten. Kortom, top bestelling!

FEJ Wielandt
31 December 2021

Food from heaven

Alyssa
31 December 2021

Heerlijk, heerlijk, heerlijk

Brent
31 December 2021

Lekker eten, en zelfs een cadeau om oudjaarsdag te vieren.

Caroline Evers
31 December 2021

Alles is vers en smaakt heel lekker!

C Kuit
31 December 2021

Echt lekker en aardige gast als bezorger

Georgina
30 December 2021

Altijd lekker! Ook in lockdown genieten! Lekkerste van Arnhem

M.T.C. Limpens
30 December 2021
Berend
30 December 2021

Wederom top gegeten

Heel lekker
29 December 2021

De rijst was weer goed van smaak, Ik had nu een keer panang met tofu erbij besteld. Ook heel lekker.

Gera
28 December 2021
J
28 December 2021
Ed
28 December 2021

Erg goed eten, grote porties en een leuk flesje drank er bij gekregen. Top! Zeker een aanrader.

nikki
20 December 2021
Dewi
20 December 2021

Zoals altijd eten was perfect, we hadden best veel gerechten besteld , het was zelfs nog goed warm (wonen in Schuytgraaf) . De kwaliteit is gewoon altijd goed, dit is voornamelijk de reden dat we hier zullen blijven bestellen!

Thomas
18 December 2021

De char siu noodlesoep is echt top!

S
18 December 2021
Christine
16 December 2021

Weer goed en lekker!

Jacqueline en Joop van der Linden
15 December 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Sabine
15 December 2021
Ruben
12 December 2021
Peter Moller
12 December 2021

Eten van prima kwaliteit

Dewi
11 December 2021
Isa
11 December 2021

Altijd goed.

Renate
10 December 2021

Zou om 18.30 bezorgd worden Zijn er al om 18.00 uyr terwijl je nog onderweg naar huis bent. Eten dus koud. Erg jammer

JBG
10 December 2021
Slinger
9 December 2021

Was weer lekker en snel. Als er een extra potje woksaus bij zou zitten om bijvoorbeeld de gebakken noodles iets minder droog te maken zou super zijn.

Henk
5 December 2021

Smaakte heerlijk. Ga ik vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
4 December 2021
Jill
4 December 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Sandra
3 December 2021
Dimphy Welling
3 December 2021

Al eet je binnen of neem je het mee naar huis. Het is heeerlijk! En prachtige personen die er werken! Xx

Anne
1 December 2021

Snel, erg lekker en gevarieerd.

Felicia
28 November 2021
Sandra
28 November 2021

Altijd constante kwaliteit. Heerlijk weer!

Alex B
26 November 2021

Love this place! Great food, goof prices.

Mary
25 November 2021

Super lekker dikke 10 👍

Evelien
22 November 2021

De bestelling was er bijna precies op de afgesproken tijd, dus dat was fijn. De groene curry was lekker, alleen de pad Thai met kip was erg muf en niet lekker. Deze hebben we ook niet opgegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
21 November 2021

Altijd goed en lekker! De sambal bestellen we altijd extra.

Tom
20 November 2021

Elke keer perfect! Nog nooit niet aan mijn verwachtingen voldaan.

Elise
19 November 2021

Echt lekker gegeten!

Saskia
18 November 2021

Bestelling klopt altijd, superlekker en snel bezorgd. Top!

Sandra
16 November 2021

Weer heerlijk zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannie Mulder
14 November 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd! Zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gera
13 November 2021
Danny
13 November 2021

Altijd top

Dorine
13 November 2021

Goed

Jorrit van Broekhoven
13 November 2021

Vrijdagavond kan het wat langer duren voordat de bezorger er is, maar het eten komt altijd en is altijd lekker!

Annie Niem
12 November 2021

Lekker zoals altijd, yummie.

Haakon Kuit
11 November 2021

Goede kwaliteit oosterse maaltijden! Vaak eerder dan aangegeven bezorgd en altijd warm👍

emma
10 November 2021
FEJ Wielandt
8 November 2021

Aan het eten was net iets minder aandacht besteed als dat we gewend zijn van Noodle Works en de bezorger was een half uur later dan gepland. Al met al viel het wat tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
8 November 2021

Helaas was mijn eten zo goed als koud. De smaak was er niet minder om.

Liliane
8 November 2021

Snel geleverd en zoals altijd heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
7 November 2021
Jorrit van Broekhoven
7 November 2021

Altijd goed bij Noodle Works!

Annie Niem
5 November 2021
Tim
4 November 2021

Helaas die Chasiew is droog en niet smaakvol.

Mara
2 November 2021

Overall heerlijk maar erg weinig groente in de noodles en de losse groenten kosten 8,-! Dat is wel erg duur voor een bakje groentes.

Mo
31 October 2021

Erg lekker!! En vers.

Maico
31 October 2021

Het was weer heerlijk. Dank. Groetjes, Maico

Robert
30 October 2021

Noodle Works is onmisbaar in de samenleving. Ik ben zeer content met de menukaart (hoewel die een verwarrende indeling kent, maar ik spreek hier over hetgeen wordt aangeboden en de verscheidenheid daarvan is groot), de producten zijn vers en voortreffelijk van smaak, daarnaast is de bezorging vrijwel altijd snel. De wachttijd is dus kort. Ik denk ik zeg het op twee verschillende manieren, dat maakt meer indruk. De bezorgers zijn altijd netjes en ook al doet mijn deurbel het niet, worden zij niet zichtbaar ongeduldig. Ik loof dit bedrijf zonder dat ik ervoor betaald wordt. Ik ben dus oprecht. Ga zo door, Noodle Works!

Marian vd Meeberg
30 October 2021
John
30 October 2021

Het was weer fantastisch.

Frank
28 October 2021

Lekker, snel en betaalbaar.

Gera
27 October 2021
Hans
24 October 2021

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.D.
24 October 2021

Het was (net als altijd) super lekker!! En de bezorging was erg snel.

Falko Balduk
23 October 2021

Heel erg lekker gegeten, hele bak vol en zeer rijk van smaak. Echte aanrader

Sjoerd
22 October 2021

Weer erg lekker en snelle bezorging. Misschien handig om een optie te maken om ook online fooi te geven via Ideal?

Rosemarijn van Deursen
22 October 2021

Vers, mega lekker en goede porties. We hebben genoten dankjewel! Dikke aanrader

Ms
19 October 2021

Zoals altijd ben ik weer tevreden!

Gian Arends
17 October 2021

Normaal gesproken ben ik altijd tevreden over de kwaliteit van het eten helaas viel het deze keer erg tegen. De zat erg weinig smaak aan het speenvarken en de eend was erg droog, helaas was het ook niet warm bij de bezorging. Volgende keer toch liever weer een Thaise curry of wok bij Noodle works.

Rob
16 October 2021

Super eten!!!!

Sanders
16 October 2021

Het was weer fantastisch.

Erik Hartman
15 October 2021

Het is altijd goed en altijd op tijd!

M.A.
14 October 2021
M
14 October 2021

Heerlijk gegeten weer! Bezorging precies optijd zoals aangegeven

Harm
14 October 2021

Altijd heerlijk!

Bruce
14 October 2021

Zoals altijd super lekker 👍🏽

Edwin
13 October 2021

Goed eten voor een redelijke prijs, mooi op tijd geleverd

Hub
12 October 2021

Goede kwaliteit eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tessa
10 October 2021
Sjoerd
10 October 2021
Anne Salden
10 October 2021

Bezorging was sneller dan vooraf aangegeven, weer nieuwe gerechten geprobeerd en de mijn massamancurry met beef was heerlijk zacht en vol van smaak, genoten!

S
9 October 2021
Daphne
8 October 2021

Altijd heerlijk, nooit te beroerd om aan extra wensen tegemoet te komen, altijd op tijd geleverd!

HJK
8 October 2021

Altijd heerlijk, top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

PeterP
5 October 2021

Gewoon weer zeer goed eten en bezorging.

Jorn
4 October 2021

Zoals altijd weer super lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
4 October 2021

Zoals altijd, amazing food en snelle levering! Best Asian food in town!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schrijner
3 October 2021

Er miste in eerste instantie 2 ijsjes in de kidsbox. Na een belletje stonden ze in No time op de stoep met de 2 ijsjes, onze jarige dochter helemaal blij. Super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
3 October 2021

Heerlijk gegeten. Grote bestelling die zelfs een paar minuten te vroeg was. Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

dick
3 October 2021

wederom erg goed

Saskia
2 October 2021

Royale porties. Al mijn gasten vonden het heerlijk. Top!

Svd
1 October 2021

Heerlijk gegeten!! En ze zijn echt niet gierig, de bakken zaten goed vol en lekker warm

Johan
29 September 2021

Ons favoriete restaurant. Goex, veel en goedkoop

Dick Scholten
28 September 2021

Alleen maar complimenten. Een hap van elk willekeurig gerecht waan ik me in Thailand 🇹🇭

Roshni
26 September 2021

Altijd goed! Heerlijk gegeten…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost Bosman
25 September 2021
Sjoerd
25 September 2021
Annie Niem
24 September 2021

Was weer heel lekker. Had de vorige keer wel een groter bakje sambal bij de komkommersalade.

PeterP
23 September 2021

Weer echt heerlijk gegeten en super snelle bezorging.

Georgy
21 September 2021

Lekker, goed op smaak noodles met overheerlijk krokante spek..heerlijk

Ingrid pricken
17 September 2021

Erg goede maaltijd en royale porties

Sjoerd
15 September 2021
K.Kassem
15 September 2021

Heerlijk origineel eten !

Simon
15 September 2021
Janssen
14 September 2021

Op het menu stond 1 peper achter het gerecht, maar het was helemaal niet pittig! Verder was het eten niet heel warm ( werd met een fiets gebracht…). Smaken waren lekker en authentiek… prijs ook gunstig.

van Kampen
11 September 2021

Zeer vriendelijke bezorger en keurig op tijd!

Saila
10 September 2021

Lekker eten, op tijd klaar, niet te duur = good food, good mood :)

Thomas
10 September 2021

Vers, nog steeds heet op het moment van bezorging. Erg smaakvol zoals altijd. En netjes op tijd bezorgd

Jacqueline
8 September 2021

Nog steeds de lekkerste en de nieuwe bestelapp,.... Prachtig. 👍🙏

Peter Wormgoor
6 September 2021
Onbekend
5 September 2021

Vriendelijke bezorgster, eten was lekker en nog warm en ruim op tijd bezorgd 10 min te vroeg.

Jiri
4 September 2021

Top

Sjoerd
3 September 2021
Mary Pangemanann
3 September 2021

Aanrader , super lekker

dick
1 September 2021

erg goed eten, vriendelijk personeel en snel bezorgd voor een goede prijs. gewoon top

De Boer
1 September 2021

Zalig eten, alsof je in Azië op vakantie bent.

Isabel
1 September 2021

Altijd heerlijk!