Bewertungen von Noodle Works Arnhem

Neue Beurteilungen

5.0
A
28 Mai 2023

Kreeg dit gisteren aangeraden toen ik BKK Thai noemde waar ik altijd bestelde. Nou, het is inderdaad veel verfijnder van smaak! Mijn moeder was ook meteen fan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

rob
25 Mai 2023

Zoals altijd zeer goed

Xaviera
25 Mai 2023
Kops
22 Mai 2023
Vinh
21 Mai 2023

Echt heel lekker gegeten, de chili-olie is heerlijk!

Mary
18 Mai 2023

Altijd tevreden 👍behalve vandaag was de kleefrijst met mango tegen gevallen. Rijst was weinig en beetje taai zo jammer. Het was niet zoals het geweest is .

Noud
17 Mai 2023

Top bezorging en goede kwaliteit eten! Echt een aanrader

Roland Verheij
16 Mai 2023

Super super super

Monika laan-heuveling
11 Mai 2023

Het eten was weer heerlijk!

Marcel Tersteegen
11 Mai 2023

Heel lekkere eten & snelle bezorging voor een super prijs. Uniek hier in Arnhem! Dank jullie wel.

Sjoerd
10 Mai 2023
J.v.Kiijk
7 Mai 2023

Was weer prima en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
7 Mai 2023
Anoniem
6 Mai 2023
Marissa
5 Mai 2023

Delicious as always, can't wait to try more dishes

D.Krekelberg
4 Mai 2023
Mrs T
1 Mai 2023

Het eten was heerlijk, warm en netjes verpakt. Bezorging was ook dik in orde. Zeker aan te bevelen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Isabel Jansen
29 April 2023

Soep was maar helft van de beker en koud en in mijn wokgerecht waren de cashewnoten niet te vinden...ben beter gewend.

Sjoerd
29 April 2023
Wouter
29 April 2023

Vriendelijke bezorger maar eten was koud en ipv 1 uur, 2 uur op eten moeten wachten. Zou druk zijn werd gezegd. Kan gebeuren naar geef dit dan eerder door aan de klant zodat die hiervan op de hoogte is

Soraya
26 April 2023

Eten was lekker maar weinig en bijna koud,

Thijs
23 April 2023
Skye
23 April 2023

Lekker en snel

Marco
23 April 2023

Zou fijn zijn als je nasi of bami extra zou kunnen bestellen

Anoniem
22 April 2023

Zeer lekker eten heerlijk.Goed gevulde portie kunnen andere van leren!

Lauchama
22 April 2023

Heerlijk gegeten, snelle levering en tegen betaalbare prijzen. Volgende keer bestellen we weer bij jullie! đŸ€—đŸ‘ bedankt!

Roland Verheij
20 April 2023

Super super super !!!

Karsten
20 April 2023

Prima eten, heerlijke bao buns, helaas 1 gerecht anders dan besteld.

Ari
17 April 2023

Heeeeeerlijk. En vriendelijk.

Roxanne
15 April 2023

Eten was super heerlijk. Bot op het eend iets minder maar zeker super lekker! Dankjulliewel!

EH
14 April 2023

Heerlijk!!

Raymonde
14 April 2023
Sjoerd
14 April 2023
Wendy
13 April 2023

Het eten van Noodle Works is altijd weer een geluksmomentje, dank lieve mensen! niks op te merken, gewoon blij dat jullie er zijn! :)

M. Dekkers
13 April 2023

Alles was goed maar de soep is in verhouding te duur.

Marianne.
12 April 2023

Amazing food, and unexpectedly very fast delivery

Maria
9 April 2023

Altijd goed

Andrea
7 April 2023

De gefrituurde hapjes zoals de loempiaatjes waren te donker en te hard en smaakten alsof ze te lang waren gefrituurd. Als hier de volgende keer beter op wordt gelet is het een 9 ipv 6.

Gio
6 April 2023

Heerlijk genoten!!!

Anne
6 April 2023

Net als altijd
 Heerlijk en snelle bezorging!

Niek kasteel
4 April 2023
Özlem
4 April 2023

Het smaakte weer fantastisch, de gebakken noodles met garnalen en de Thai wok Panang rund zijn momenteel ons favoriet met als bijgerechten de viskoekjes en thaise kipsaté.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sp
3 April 2023

Erg lekker, maar 45 later bezorgd dan de bedoeling was..

Sjoerd
1 April 2023
Cass
1 April 2023
Es
31 MĂ€rz 2023

Top

Shirley
30 MĂ€rz 2023

Erg tevreden met het lekker eten

O
30 MĂ€rz 2023

Smaak was perfect alleen te weinig voor het bedrag dat je ervoor betaald.

Joeri
30 MĂ€rz 2023

Soep is altijd lekker en ook goed verpakt, net als de rest van het eten. Toch mis ik soms wat extra groente, misschien kan dit als een optionele extra bij gerechten worden besteld? (gewoon meer van de groente die er al bij zit)

Anoniem
29 MĂ€rz 2023

Lekker en romige massaman saus

Sjoerd
28 MĂ€rz 2023

Weer erg lekker.

Thomas
28 MĂ€rz 2023

De smaak gaat achteruit. Voorheen bestel ik wekelijks maar de nasi smaakte me de vorige keer niet lekker. De shar sui is niet meer zo lekker als eerst. Er is duidelijk iets veranderd de laatste tijd.

marcel
26 MĂ€rz 2023
R
25 MĂ€rz 2023

Goed eten. Heerlijk snel bezorgd binnen 60 min

Minou Riksen
25 MĂ€rz 2023

Perfect! Precies zoals in Thailand, dat is naar mijn inziens in NL vaak lastig te evenaren. Het eten is vers, van goede kwaliteit en uitstekend van smaak. Omzettend vriendelijk personeel en bezorgers. Bij intoleranties/allergieĂ«n kan je ook online aangeven wat je absoluut niet in je gerecht ‘kan’ hebben. Echt een aanrader!!

Es
24 MĂ€rz 2023

Verrukkelijk!!!

Sjoerd
24 MĂ€rz 2023

Eten viel voor het eerst tegen. Erover gebeld; niet echt een oplossing aangeboden. Jammer want normaal is het altijd heel goed.

Esther
22 MĂ€rz 2023

Ontzettend lekker gegeten. Nu al zin in de volgende keer! Een nieuwe klant erbij. Bezorgen supersnel.. leuke bezorger.

Fam
19 MĂ€rz 2023

Een 10 
 als altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

r
18 MĂ€rz 2023

Goede maaltijd lekkah

Caroline
13 MĂ€rz 2023

Snacks zoals lumpiahs waren niet warm. Rest van het bestelde eten wel. En lekker! We hadden van te voren via website besteld en bestelling kwam op tijd, zelfs iets te vroeg,helemaal prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole Lourens
12 MĂ€rz 2023

Nr 3335 puff pasteitjes ka-rie lai zijn goddelijk! Die komen zeker vaker bij ons op de bestelling. De saus bij de dumplings was dit keer iets meer olie-ig en daardoor minder sterk, de dumplings blijven lekker zo als altijd.

Thomas
12 MĂ€rz 2023

Erg lekker: - fenomenaal rundvlees - magnifique sambal - excellente curry - magistraal mals speenvarken - spetterende saus extase - daverende smakenutopie Groetjes Suus

Sjoerd
11 MĂ€rz 2023
Jane
11 MĂ€rz 2023
Linda
10 MĂ€rz 2023

Alles was top!

Sjoerd
10 MĂ€rz 2023
A
5 MĂ€rz 2023

Zuivere smaken en goed klaargemaakt, helaas relatief koud geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dave
2 MĂ€rz 2023
D
2 MĂ€rz 2023
TJ
1 MĂ€rz 2023

Na 5x bellen een mvr aan te telefoon, had een aantal vragen, maar ze wilde alleen maar ophangen. Opnieuw gebeld om bestelling te plaatsen en wordt verteld dat ik online moet bestellen. Engels sprekende bezorger was super top! Een foutje van mijn kant heeft hij keurig opgelost door de bestelling buiten het normale bezorg gebied, alsnog te bezorgen. Eten overigens zeer smaakvol, goeie portie!

Bart
28 Februar 2023

Ja echt top weer!

M vd doel
25 Februar 2023

snel bezorgd en het eten was erg lekker!

Mireille
24 Februar 2023

De hoofdgerechten waren weer heerlijk, zo ook de soep en dumplings. De gepaneerde kip als bijgerecht was iets te dun gesneden en wat taai, de smaak was daarentegen geweldig, wat het weer goed maakte. Enige minpuntje was de rode saus bij de kip en de temperatuur van de maaltijden. Die zou iets warmer mogen bij bezorging. Verder niets dan lof!

M.
23 Februar 2023

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorging

Sjoerd
23 Februar 2023
Shirley
22 Februar 2023

We hebben lekker en genieten van de eten ,Bedankt

Rikke
18 Februar 2023

Lekkahh!

Susanne
17 Februar 2023
Marjolein
17 Februar 2023

Het was weer super lekker, bedankt!

Kelly
16 Februar 2023

Heerlijk! Bestellen regelmatig.

Anne
16 Februar 2023

Zoals altijd, vriendelijke en snelle service en heerlijk eten, echt een aanrader!

Kenneth
15 Februar 2023
Hannah Franzen
14 Februar 2023

Alles was goed. De extra Kroepoek was een fijne verrassing. Doe de groetjes aan Poofar

S.
13 Februar 2023

Heerlijke food, voor een vriendelijke prijs heel snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gera
11 Februar 2023

Wederom heerlijk !!

Vaneshua
11 Februar 2023

Vlotte levering en heerlijk eten. Zoals altijd!

Danny V
4 Februar 2023

Heerlijk eten voor een mooie prijs. Pangang curry was erg lekker. Net terug uit Thailand, dus even na genieten. Aanrader, ga er zeker vaker bestellen!

Willem Vierdag
2 Februar 2023

Het stoofvlees was grotendeels verbrand, dat hebben we weggegooid.

Raymonde
1 Februar 2023

Het was weer heerlijk, ben een beetje verslaafd geworden.......

O
1 Februar 2023

Goed balans prijs kwaliteit en kwantiteit.

Dave
31 Januar 2023

De best thai in town!!

Sjoerd
30 Januar 2023
Kim smits
29 Januar 2023

Normaal super lekker eten we bestellen hier vaak. Deze keer vonden wij het gewoon niet lekker. Rare smaak aan de soep. Vis koekjes waren wel lekker maar koud. Erg jammer


Patrick
27 Januar 2023

Zoals altijd lekker eten. Precies op tijd geleverd en lekker warm.

Marissa
25 Januar 2023

Delicious as always!

Gerry van Leeuwen
25 Januar 2023

Heb aangegeven waarom de kip vorige keer taai was en nu perfect.

Renée
23 Januar 2023

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
22 Januar 2023

Bestel hier vaak en geef dan altijd vijf sterren. Helaas duurde het vandaag erg lang en was het eten niet warm meer. Loempia’s waren ook nogal zompig. Zal wel aan de dag hebben gelegen (zondag).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hof
22 Januar 2023

Mooi op tijd bezorgd, zelfs tijdens spitsuur en heerlijk warm en smakelijk, zoals altijd

M.Kievits
21 Januar 2023
Vi
20 Januar 2023

Top bezorging en weer heerlijk gegeten!

Joop en Jacqueline van der Linden
16 Januar 2023

Helaas was ons eten koud. Gebeld en inderdaad er was verkeerd bezorgd. Opgelost door de volgende bestelling er rekening mee te houden. Dat zou fijn zijn.... 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MarkO
15 Januar 2023

Heerlijke Thaise curry en noodles gegeten. Helaas was de bezorging ruim een half uur later dan in de bevestiging stond.

Bram
14 Januar 2023

Erg lekker eten!

Evi
11 Januar 2023

Het eten is van top kwaliteit en goed te betalen. Alles is lekker tm de sambal en krupuk

Ari
8 Januar 2023

Perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yves
8 Januar 2023

Lekker eten, binnen 40 minuten bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saar
7 Januar 2023
Luuk
7 Januar 2023

Geweldig dat de noodles en de soep apart verpakt zijn! Prijs/kwaliteit is top!

Edwin
7 Januar 2023

Zoals altijd uitstekend

Helene
7 Januar 2023

Lekker en goed service

Mulder
4 Januar 2023

Gebakken noodles zonder smaak, gelukkig wel voldoende groente. Gebakken rijst die de laatste die de pan alleen gezien heeft en de cha siu was nauwelijks te vinden. Viskoekjes leken stukjes rubber en de gyozo geblakerd. Zonde want ik ben beter gewend. De bezorging was een uur te laat, zonder bericht/zonder uitleg, zeer slecht.

G
3 Januar 2023

Laat en koud. Wel erg lekker

Verboven
25 Dezember 2022
OP
22 Dezember 2022
Leslie
21 Dezember 2022
Leilah oppel
17 Dezember 2022

Bestel altijd bij jullie, altijd heerlijk eten. Alleen gister kwam de bezorger en gaf al meteen aan dat het erg druk is. Eenmaal binnen zag ik dat de zak met eten aan het lekken was. Alles saus van de curry was eruit gelekt. Dit zorgde ervoor dat alleen nog groenten en vlees was zonder saus. Helaas, hopelijk de volgende keer weer beter.

Jeroen Zonnenberg
16 Dezember 2022

Onze bestelling kwam aan maar de curry bleek bij ontvangst helaas open te zijn gegaan. Ik heb toen gebeld en ondanks de drukte waren jullie er weer binnen 15 minuten om het eten opnieuw af te geven. Echt onwijs goede service! Waren we heel blij mee. Daarnaast is het eten altijd lekker bij jullie.

Gerry van Leeuwen
14 Dezember 2022

17:15 gevraagd voor levering maar pas tegen 17:48!! Kipfilet is vaak te droog en hard gekookt.

Veerle
14 Dezember 2022

Ik heb anderhalf uur moeten wachten op mijn eten!

Sjoerd
11 Dezember 2022
HJ Kuipers
10 Dezember 2022

Elke keer weer genieten!!!

Ruben
9 Dezember 2022
M.
6 Dezember 2022

Lekker en gezond eten.

Ellen
5 Dezember 2022

Altijd vers, altijd lekker. Tom Yam als favoriet, echt Yam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre
4 Dezember 2022

Top aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helene
4 Dezember 2022

Eten zowel bezorging top Een aanrader en super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mireille
3 Dezember 2022

Het eten was absoluut top! Maar helaas ook lauwkoud. Niet zo gek, volgens de app was de bezorger al 3 kwartier onderweg voordat de deurbel ging.

Phyline
3 Dezember 2022

Heerlijk eten, echt Thais, snelle bezorging. Ik bestel hier minimaal 1x per week đŸŒ¶ïžâ€ïž

Corrie Arends
3 Dezember 2022

We waren er samen wel over eens dat het wat vetter was dan normaal. Smaak was wel perfect en de bezorging ook super👍

S
3 Dezember 2022

Groene curry met beef was lekker. En beef salade is altijd lekker !

Fenne
30 November 2022

Alles heerlijk en top geregeld! Super lekker eten!!!

Robin
29 November 2022

Was weer heerlijk, zoals altijd. Bezorging deze keer wat minder omdat het bakje met curry op z’n kant lag en was opengesprongen. Kan gebeuren :) Dank jullie wel weer!

Andrew
27 November 2022

You guys are amazing, favourite food in Arnhem. Thank you.

Jashmyn Sheikrojan
26 November 2022

Goed eten en vriendelijke mensen.

Bram
26 November 2022

Heerlijk!!!

Joost
26 November 2022

Eten was echt heel erg lekker maar in de noodle soep zat helemaal geen groente. Ook de paksoi bij het andere gerecht vonden we wel wat weinig. Heel erg lekker maar wel een gemis.

Peter
24 November 2022

Aanvankelijk was het eten van goede kwaliteit. De laatste tijd wordt het echter steeds minder. Gisteren bestelden wij een curry, nummer 470, waarin aubergine en bamboe zouden moeten zitten. Er zaten drie flintertjes aubergine in, wat bamboe en veel (teveel) kip. Dat wordt langzaamaan een reden om niet meer bij u te bestellen. De kwaliteit van de maaltijden gaat echt achteruit.

Milan
23 November 2022

Lekker gegeten, alleen 2 uur moeten wachten en 2x moeten bellen waar het bleef.

Rens
22 November 2022

Pittig goed

Maurits Follender Grossfeld
21 November 2022
Henk
20 November 2022

De kwaliteit was weer top. Dit keer voor het eerst wat langer op onze bestelling moeten wachten- Ca 20 min Maar vrijdagavond dus geen probleem!

A.k.
19 November 2022
Haeike Admiraal
19 November 2022

Lekker, ruime porties, houden rekening met wensen en komen op het tijdstip dat ze hebben aangegeven. Top!

Tim
13 November 2022

Ik bestel nergens liever!

Kaboul
13 November 2022

Heerlijke vega gerechten. Fris en vers. Best in town!

Fabiola
12 November 2022

Elke keer weer genieten đŸ€

Marina
5 November 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Het eten is snel klaar en de bediening is vriendelijk, aanrader !!

M.
4 November 2022

Altijd lekker eten

Raymonde
4 November 2022

Het was weer heerlijk!! De bezorging was prima op tijd!

Henk Jansen
30 Oktober 2022
Ries
29 Oktober 2022

Goede smaken! Voor mij mag er wel meer groente in.

Marjolijn
28 Oktober 2022

De soep was heerlijk! De buns op zich ook, maar de hoeveelheid eend was net iets te karig. Het hoeft niet uit te puilen van de eend, maar met 20% meer was het net goed geweest. Nu at ik bun met wat stukjes vel en een heel klein stukje vlees

Lavoo
27 Oktober 2022

Super lekker. Top kwaliteit!

Gera
24 Oktober 2022

Altijd weer genieten!

Chantal
23 Oktober 2022

Eten was heerlijk en goed optijd bezorgt. Alleen de gamba loempia's waren slap en koud. Verder prima!

Kitty
16 Oktober 2022

Het vlees was niet mals ..het viel tegen voor de eerste keer..portie ook veel minder dan in de zaak zelf ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerben Swijtink
11 Oktober 2022

Helaas was mijn eerste ervaring met Noodleworks niet heel goed. De massaman te waterig en had de massaman te weinig smaak.

Raymonde
9 Oktober 2022

Altijd lekker en goed verzorgd, de bezorging is prima en altijd op tijd. Complimenten!!

Jeroen
8 Oktober 2022
Elles
8 Oktober 2022
Denise
7 Oktober 2022

Ik heb echt heel lekker gegeten. Wij komen zeker terug!

Saskia
3 Oktober 2022

Mijn verjaardag vierde ik in een ruimte die ik voor een paar uur had afgehuurd en daarom vroeg ik Noodleworks of ze ajb op tijd wilden bezorgen. Keurig op tijd!!! En ook nog eens een flesje pruimenwijn bij mijn bestelling, TOP!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
2 Oktober 2022
/
1 Oktober 2022
James McAllister
30 September 2022

Het was weer heerlijk!!!

Luna
27 September 2022

Altijd heerlijk, vers en met liefde bereid. Het personeel is altijd vriendelijk!

Daan
24 September 2022

Fantastische zaak, opmerkelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. De boa buns zijn favoriet. Bestelling duurde wel wat langer, maar dat is te verklaren vanwege het weekend en de eerder genoemde punten.

Anoniem
23 September 2022
Djo
23 September 2022

Altijd goed, altijd lekker!

Sander
22 September 2022
H rasiman
20 September 2022
W
18 September 2022
Heins
14 September 2022

Het eten was verrukkelijk! Heerlijke soep en noodles! De smaken waren erg vol. De bij gerechtjes waren ook heerlijk, alleen wat te snel afgekoeld helaas bij de bezorging en de soep had wat gelekt in de tas. Maar we bestellen zeker vaker! Bedankt! Heerlijke smaken. Aardige bezorger.

Inge
31 August 2022

Goede prijs/kwaliteit.

Sjoerd
30 August 2022
Harry en Arend
28 August 2022

Superlekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter
28 August 2022

Altijd lekker bij Noodle works echter ookaltijd veel bamboe t.o.v. andere groentes in het gerecht

Ray bout
27 August 2022

Heeel erg goed eten betaalbaar. Hele aardige mensen. Ik kom heel vaak in de zaak.heel goed

Sjoerd
23 August 2022
Anoniem
21 August 2022

Eerste keer besteld. En alles verliep goed. Sneller dan aangegeven en het was warm Het was ook erg lekker en ik heb er twee dagen van kunnen eten. Al heb ik zelf even wat meer peper op een gerecht gedaan maar dat is ieder zijn smaak. Maar het was top. Dus zeker nog een keer waard. En vriendelijke bezorger.

Martina
19 August 2022

Always the best (: thank you

Stephan
16 August 2022

Lekker en snel. Top

Marissa
15 August 2022

Delicious as always, and delivery was fast as well

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stijn
10 August 2022

Heerlijk eten voor een leuke prijs! En op tijd klaar.

Georgina
10 August 2022
Jurawan
4 August 2022

Eten is heerlijk

Tom
2 August 2022

De beefsalade is vrij pittig. Fijn dat het mogelijk is om de mildere versie te krijgen. Die neem ik vaker! Heerlijk!

S
31 Juli 2022
Jannie
29 Juli 2022

Nog nooit zo slecht (voornamelijk) Thais gegeten in NL (ben totaal een jaar in Thailand geweest, maar dit eten is daar 0% mee vergelijkbaar). Goedkope rijst (bijna geen hele korrels, maar voornamlijk gebroken stukjes). De loempia's zat vrijwel geen smaak aan en bijna geen vulling in. Aan de donkerbruine kleur van de gefrituurde kip kon je zien dat die in oude of slechte olie is gebakken, de saus die erbij zat is smaakloos. De groente en aardappels in de curry waren hard, smakeloos en niet zeker niet vers. Verder weinig vlees, en ook altijd treurig dat je dan van die ienieminie viskoekjes erbij krijgt (maarja dat is bijna standaard hier bij de NL Thai). De kippevleugels zat weinig vlees aan en leken van een oude kip te zijn. Al met een hele grote teleurstelling, het verbaasd mij echt om al die positieve recensies te lezen.

raymondekops@hotmail.com
29 Juli 2022

Altijd lekker en goed verzorgd. En een aardige bezorger!

Milan
28 Juli 2022
s
27 Juli 2022

Anderhalf uur bezorging en koud eten, drana

Anoniem
27 Juli 2022

Half uur te laat bezorgd

Marischka Ozinga
24 Juli 2022

Er zat een dode, meegekookte made in mijn wantansoep. Ik zal dus nooit meer iets bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mick Koopman
23 Juli 2022

Noodle works is het bestbewaarde geheim van Arnhem. Heerlijk eten, ook voor vegetariërs/ veganisten en super vriendelijke-, persoonlijke bediening. Normaal eet ik in het restaurant, ditmaal laten bezorgen. Ook dat was super; heel vlot en lekker warm bezorgd.

Joop en Jacqueline van der Linden
17 Juli 2022
Noodlefan
14 Juli 2022

Was heel lekker!

O
4 Juli 2022

Good food, timely delivery

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maico Methorst
1 Juli 2022

Zoals gewoonlijk weer topđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Sherryl
1 Juli 2022

Was weer heerlijk! Warme groet, Sherryl Pawirodihardjo

Angelique
1 Juli 2022

Gewoon heerlijk!!!! Gaan gauw weer bestellen!!!

Johan
29 Juni 2022
Carlo
24 Juni 2022

Hoi! Het eten was weer top. Zouden jullie een berichtje kunnen sturen als het eten later is dan gepland? Dan kunnen we hier rekening mee houden zoals vandaag. Dankjewel!

Geerling
23 Juni 2022

Gerecht was smakeloos en ik weet dat julluew anders kunnen

Soraya
23 Juni 2022

Het eten was niet slecht de wantang smaakte een beetje raar. En we ontdekte pas later dat de wantang en noedels apart verpakt was. Waardoor we dachten dat het er niet bij zat. Was beter als het erbij geschreven stond dat dit apart van elkaar gedaan werd, Verder was de soepen erg lekker. Ik miste wel de noten bij 1 van de maaltijden.

Veronika adamova
21 Juni 2022

Delicious food

Annemiek
20 Juni 2022

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alyssa
19 Juni 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! Goede service, aardig personeel en vooral lekker eten.

Johan
17 Juni 2022
Hub
13 Juni 2022

Prima voor me kaar was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Georgina
10 Juni 2022
Tobias
8 Juni 2022

Snel en altijd lekker!

Thuis
4 Juni 2022

Heel lekker.

Kops
1 Juni 2022

In het varkensvlees zaten allemaal witte harde stukken, kraakbeen of zo. Je zag het allemaal zitten,moest heel veel wegsnijden. Ik snap dan ook niet dat het zo is meegegeven aan de bezorger. Heel jammer!

Raymonde
29 Mai 2022

Heerlijk gegeten en ook bij mijn bestelling on line uitstekend telefonisch advies gekregen! Zeer zeer Klantvriendelijk!

Erlin
27 Mai 2022

Altijd snell en lekker

Mick
22 Mai 2022

Altijd goed eten. Prima prijzen en personeel altijd hartelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thaifoodlover
20 Mai 2022

Lekker!

J.Steber
19 Mai 2022
Georgina
18 Mai 2022
Ella
15 Mai 2022

Heel lekker eten en veel voor een goedkope prijs :^)

van Leeuwen P
14 Mai 2022

De Thom yam noodlesoep lekker m.u.v. de kipfilet, die was wat droog. Ook de krokante kip viel tegen. Was ook droog en allesbehalve krokant.

Joop en Jacqueline
13 Mai 2022

Heerlijk vers bereid eten đŸČ

Bossmann
11 Mai 2022

Altijd goed gegeten hier, dit keer was het fantastisch. alles was perfect op smaak, bij verre weg de beste bezorgmaaltijd die ik ooit heb gehad (en ik ga al ff mee in t circuit). Hulde en dank! Tot de volgende

Noodle lover
6 Mai 2022
Anoniem
1 Mai 2022

Zoals altijd super eten en vriendelijke mensen! Nooit geen klachten ga zo door toppertjes:)

1-5
1 Mai 2022
Emma
30 April 2022

Voor het eerst besteld ipv ter plekke gegeten. Was heerlijk! Snelle bezorging en erg goed eten voor een mooie prijs.

Lotte
29 April 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging voor een klein prijsje. Top!

Erlin
21 April 2022

Ik bestelde vanuit het rijnstate ziekenhuis . De bezorgd was op tijd en makkelijk gegaan. het eten was lekker zoals altijd. Dankjulliewel

Jon
20 April 2022

Snelle levering en zoals altijd heerlijke Pad Thai met rund

Sabrine
20 April 2022

Was erg lekker en precies op tijd!

Gera
15 April 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Ruud
15 April 2022
Anne
14 April 2022

Heerlijk en werd verrast door de super snelle bezorging!

Juul
13 April 2022

Heerlijk! Kwaliteit is hoog en je kan proeven dat er aandacht aan is besteed. Top!

Rik
10 April 2022

Eten was lekker, warm en op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia
10 April 2022

Wel fijn als je indicatie van drukte / wachttijd bezorgen kan krijgen. Dan weet je waar je rekening mee moet houden. Nu hadden we besteld om 19.35u - Was de vraag: Hoe laat wil je? Staat er 20.00u en Zo snel mogelijk. Klink ik dat laatste (ik dacht 8 uur is wel heeel erg snel en zo'n spoed hebben we nu ook niet. Maar direct na het bestellen ontvingen we bericht dat bezorgd zal worden om 20.55u. Dat was toen wel weer heel veel later 🙈 Niet erg maar hadden wel fijn gevonden als we dat bij doen van bestelling direct hadden kunnen vernemen.... Al is dat misschien lastig want wachttijd kan immers 30 min zijn - als ik bestel voor 8 personen kan dat niet binnen half uur .....Nou ja misschien n benadering per half uur. Dus verwachtte wachttijd 30, 60, 120 min of langer đŸ€“ Maar hoe dan ook we bestellen n volgende x gewoon weer hoor 👍

Henk
9 April 2022

Helaas kwam de bestelling dit keer een half uur te laat en was het eten niet meer Ă©cht warm. De kipstukjes waren zo goed als koud en die heb ik opgewarmd in de magnetron. Kwaliteit verder prima. Volgende keer hopenlijk weer een warme maaltijd zoals we gewend zijn!

van der Velden
8 April 2022

Top kwaliteit eten! vers en lekkere smaken. vriendelijk personeel die het eten komt bezorgenđŸ‘ŒđŸŒ

es
6 April 2022
Anne Salden
6 April 2022

Zoals altijd, perfecte service en heerlijk eten! Voor de eerste keer de Bao buns geprobeerd, heerlijk! Alleen
 die laatste waren misschien net wat te zeer afgekoeld door de bezorging?

Wanda
3 April 2022
Gera
3 April 2022
Christine
31 MĂ€rz 2022

Rijst /vlees was niet echt warm meer tegen het koude aan. salade goed kip krokant goed

Dewi
30 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten, snel gebracht. Ik bestel al een tijdje bij Noodleworks en ben altijd tevreden.

Isa
29 MĂ€rz 2022

Viel tegen vandaag, noodles hadden bijna geen groenten en kip was droog/korrelig. Eten was ook niet super warm zoals gewend.

Karen
26 MĂ€rz 2022

Helaas niet zo goed als normaal. Het duurde twee uur voordat mijn bestelling er was (bezorger stond op het verkeerde adres) en het eten was al erg afgekoeld. En de beker soep was maar half gevuld. De bao buns waren wel weer erg goed.

Gera
26 MĂ€rz 2022

Top{

Annie
24 MĂ€rz 2022

heel lekker. ik vind de sambal bij de komkommersalade altijd heeeeeerlijk!

Finn
22 MĂ€rz 2022
Snetselaar
20 MĂ€rz 2022

Het eten is altijd erg goed en lekker! Alleen jammer dat ze niet meer bezorgen in onze regio.

Freddie
18 MĂ€rz 2022

Altijd dik in orde!

Remco
17 MĂ€rz 2022

Had van mij gerust wat pittiger gemogen, vooral de Som Tam. Prima eten voor prima prijs en een leuke menukaart met veel streetfood.

Dave
16 MĂ€rz 2022

Bezorging 20min eerder dan verwacht. Zoals altijd, amazing food, best in town! Top service en top kwaliteit! Lekker home made! Echt een aanrader!

Joop en Jacqueline van der linden
13 MĂ€rz 2022

Heerlijk zoals altijd, wij blijven fan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
13 MĂ€rz 2022
Annie Niem
12 MĂ€rz 2022

Heel lekker. Heb er echt van genoten.

Cauche
10 MĂ€rz 2022

Heerlijke soepen! Wantan en soya Kip. Zou ik morgen weer willen bestellen đŸ‘đŸœ

Naim
10 MĂ€rz 2022

Eten kwam eerder dan verwacht, goeie porties ook!

Marie
9 MĂ€rz 2022
Sjoerd
4 MĂ€rz 2022
Gera
2 MĂ€rz 2022
Suzanne
27 Februar 2022

Echt fantastisch lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sofie
26 Februar 2022
Lisette
23 Februar 2022

Was weer heerlijk

J.W.
22 Februar 2022

Heerlijk gegeten: zowel qua hoeveelheid als kwaliteit!! Aanrader 100%

Gera
20 Februar 2022
Elske
17 Februar 2022

Echt heerlijk gegeten!! Alles wat we besteld hadden voldeed aan onze verwachtingen. We gaan zeker vaker bestellen. Ook de bezorging was top, stipt op tijd.

Sjoerd
17 Februar 2022

Weer lekker! Misschien een tip: je krijgt niet de mogelijkheid om online fooi te geven aan de bezorger, dit misschien toevoegen :)

Caroline
16 Februar 2022

Heerlijke smaken en verse producten

Wim Ludeke
12 Februar 2022

Snelle bezorging, maaltijden daardoor niet alleen zoals altijd erg lekker, maar ook op prima temperatuur.

Özlem
12 Februar 2022

Het eten was verrukkelijk en de bezorging was er eerder dan verwacht. Heel tevreden dus.