Bewertungen von Noodle Works Arnhem

Neue Beurteilungen

5.0
Hammy
30 November 2023
Marike
26 November 2023

Helemaal top!! Heerlijk!!!

Jo
23 November 2023
JE
22 November 2023

:18:15 besteld en 2 uur later bezorgd. Was niet eens op een zondag
.. Eten ok, maar wat flauw. Volgende x weer gewoon bij Wing Kee!

Romy
19 November 2023

De noedels zijn altijd lekker en de huisgemaakte sambal is nergens zo lekker als bij jullie.

Dayenne Titiheru
18 November 2023

Geweldige gerechten, top service✹✹

Yvonne
18 November 2023

gebruik van verse producten en snel klaar.

Amy
15 November 2023
Kristan
14 November 2023

Hele pure smaken zeer traditioneel gekookt is zeker waard te proberen, en een tweede keer ook

Iris
13 November 2023

Het eten was goed van smaak, alleen was het al helemaal koud! Wat een teleurstelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erika
12 November 2023

Het is een van onze favourite restaurant in Arnhem! Altijd lekker eten een gode bedieningen :):):)

Yvonne buurvrouw
9 November 2023

Het eten is altijd vers en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Raymond
9 November 2023

Eten werd koud bezorgd (door keurige bezorger) en de PHAD THAI RUND had amper rundvlees erin dus niet echt tevreden met deze levering

Chariff Nafzger
8 November 2023
Jurre
7 November 2023
Vincent van wagensveld
30 Oktober 2023

Lekker eten en altijd goede bezorging top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Qumé
26 Oktober 2023

The best!Highly recommend !

Soraya
25 Oktober 2023

Het eten was erg lekker mag wel wat meer vlees bij, we hadden ook een gerecht met garnalen maar daar zat erg veel garnalen in. We hebben drie verschillende maaltijden genomen ze waren dit keer erg goed. Het smaakt steeds beter dus ja ben nu erg te Vreden over het eten. Min puntje weinig vlees maar smaakte goed!

Peter
25 Oktober 2023
Dick Scholten
24 Oktober 2023

Het was weer geweldig! Dank đŸ‘đŸŒ

Angela
22 Oktober 2023

Eten heerlijk!! Bezorging vreselijk lang 1.5 uur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karsten
18 Oktober 2023

Als altijd een waar genoegen!!

Andrea
17 Oktober 2023

Zo lekker. De beste in town

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
15 Oktober 2023
Willem Bok
15 Oktober 2023
Marion Alaerds
13 Oktober 2023

Snel en lekker!

Carcap
7 Oktober 2023

Zo ontzettend lekker. Maakt niet uit wat je besteld alles is even smakelijk!

Wan Fei
1 Oktober 2023

Zeer snel bezorgd, prima.

Corine
28 September 2023
Dylan
27 September 2023

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit en service!

Ruben
27 September 2023

Weer lekker gegeten, noodleworks is echt een aanrader.

Dave
27 September 2023

Eten was zoals altijd heerlijk!! Een bak was helaas bij de bezorging helemal door gelekt, niet gewend van hun. Maar de service was top, binnen halfuur kregen we een nieuwe portie bezorgd. Vandaar de 4 ster voor bezorging.

Valeria
25 September 2023

Fast delivery and great food - I had the Tom Kha Gai and some Tofu summer rolls, both was very tasty.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raymonde
23 September 2023

Ondanks de veel te late bezorging maar dat kwam door een computerstoring waar je niks aan kan doen natuurlijk, heb ik een heerlijke rode curry met Beef en groenten gegeten. Was echt heel lekker!!!

Monique
20 September 2023

Fantastisch 👍✅

Viet
17 September 2023
Marike
17 September 2023

Heeeerlijk eten en prima service!

Arend
8 September 2023

Heerlijk eten zo als altijd warm smaakvol, en binnen een half uur bezorgd!! Altijd top

Esther
7 September 2023

ALTIJD goed, lekker en snel!

A
6 September 2023
Barbara
3 September 2023

Heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S.
3 September 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging! Aanrader!

Sjoerd
3 September 2023
Arnout Karssenberg
31 August 2023

Gewoon heel lekker allemaal! Bezorger was ook vriendelijk en keurig op tijd. Redelijke prijzen ook.

Edwin
30 August 2023

Zoals altijd uitstekend

Jim Holman
28 August 2023

Het eten is altijd vers en goed. De bezorging is snel en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Max Hermsen
28 August 2023
Ed
27 August 2023

De Tom yam soep met kip vond ik matig qua smaak, voor de prijs van € 7,00 een halve beker gekregen, vind ik best duur. Verder kwaliteit eten goed, zowel bij bestelling als persoonlijk eten in het restaurant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan van Kuijk
27 August 2023

Was weer heerlijk

Rob
25 August 2023

Altijd goed

Ed
20 August 2023

Heb regelmatig bestellingen gedaan. Eten smaakt goed. Geen negatieve ervaringen. Bestelling komt op tijd. De moeite waard om hier eten te bestellen. ECHTE aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
19 August 2023

Hoewel de schotel best smakelijk was, vond ik meer bot met niet knapperig vel dan vlees in de pekingeend die weinig smaak van zichzelf had. In de bami zat nihil aan beloofde groente. En was dus voornamelijk deegwaar. De loempia's hadden naar mijn idee nog even langer moeten bakken.

Yvonne
15 August 2023

Lekker Thaise gerechten. Snelle service.

Janny
14 August 2023

Zoals altijd: Heerlijk

Dave
12 August 2023

Altijd goed! Toppertje van Arnhem

Bartek
11 August 2023
Joop Linden van der
10 August 2023
Rick
7 August 2023

Lekkere noodles met pekingeend. Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 August 2023

Zo jammer. Had gevraagd voor extra aardappels en zaten er nog minder in dan ervoor. Maar twee stukjes gevonden. Wel overspoeld met ajuin. Zelf gewoon een halve ui niet eens in stukjes. Zo jammer dat je het erbij schrijft en het niet eens krijgt. Verder was het wel lekker. Tip, lees goed wat mensen erbij schrijven .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed
7 August 2023

Op tijd ondanks late bestelling, Eten smaakt uitstekend, reden om regelmatig online te bestellen. Echte aanrader voor fijnproevers van de Aziatische cuisine

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
6 August 2023

Zoals altijd uitstekend!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis Kiele
2 August 2023

sneller geleverd dan aangegeven en de smaak is fantastisch

Sjoerd
29 Juli 2023
Yvonne
29 Juli 2023

Voor een kleine zaak zijn de gerechten perfect gemaakt en smakelijk. Dit wordt mijn favoriete eettent.

Gg
25 Juli 2023

Altijd snel en heerlijk!

Noor
25 Juli 2023

Long waiting time for take away. Food was good in taste.

Marcel
25 Juli 2023

Heerlijk gegeten echt van goede smaak

Ruben
25 Juli 2023

Erg lekker eten en snel gebracht. Al een paar keer besteld en iedere keer goed! De noodles met varken zijn een aanrader!

J
24 Juli 2023

Heerlijk. En vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Moller
24 Juli 2023

Alle gerechten die we besteld hadden waren heerlijk! Lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
23 Juli 2023

As always the food is amazing and the portions are super big for that price!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lily
22 Juli 2023

The seafood padthai had 2 micro shrimps, 4 mussels and one small piece of octopus...the rest is just noodles. For that price I would expect much more than that. Won't order here again. Shame.

BD
16 Juli 2023
Heaven Been
15 Juli 2023
Frans
15 Juli 2023
Raymonde
15 Juli 2023

Altijd lekker en super vriendelijke bezorging!

Nikita
14 Juli 2023

Altijd heerlijk vers authentic eten! Het is altijd alsof je thuis bij je familie komt eten..

Jessie
13 Juli 2023

Goed

Willem
9 Juli 2023

Kwaliteit zoals vanouds prima, bezorging nog vóór de geplande tijd en alles zoals het zijn moet: warm en lekker.

Anne
8 Juli 2023

Tsja, simpel, elke keer gewoon weer TOP! :)

Sjoerd
7 Juli 2023
Adriana
2 Juli 2023
Carlo
2 Juli 2023

Heerlijk zoals altijd! En bezorgd op het gevraagde tijdstip, top!

Kati
2 Juli 2023

Bezorgtijd klopt altijd, het eten is Ă©cht heel goed en de verhouding prijs/kwaliteit ook.

Joop en Jacqueline van der Linden
29 Juni 2023

Voor de tweede keer koud bezorgd en 3 kwartier te laat. Niet eens een bericht ontvangen dat het later bezorgd werd. Voor de tweede keer een teleurstelling en koud.... Bezorging snapt er ook niks van.... Wij zijn er klaar mee en na zoveel jaren klant, zullen wij geen bestelling mee plaatsen. Een keer kan gebeuren maar twee keer hetzelfde verhaal. Jammer

Erica Maduro
27 Juni 2023

I recently had the pleasure of ordering takeout from Noodles Work, and I must say, it was an absolutely delightful experience. From the moment I entered the restaurant to place my order until the last bite, everything was perfect. As a mother, I always strive to find places that cater to both my taste buds and my kids' preferences, and Noodles Work certainly hit the mark. Let's start with the food itself. The noodles were cooked to perfection - tender, flavorful, and packed with the right amount of spices and sauces. Whether it was the classic favorites or the more adventurous options, each dish was a burst of deliciousness. I appreciated the wide variety of choices on the menu, accommodating different dietary preferences and tastes. My kids, in particular, loved the fact that they could customize their noodle bowls with their favorite ingredients, creating a unique culinary masterpiece.

Leon
3 Juni 2023

Een van mijn favoriete afhaal restaurants. Alles is lekker wat ze maken.

Janis
1 Juni 2023

Usually I love the Green Curry but the last two orders including this one have been very watery and lacking taste and thickness. Maybe the recipe or chef has changed? Its more like a soup which isn't ideal. Otherwise the rest is good. Thanks!

Lotte
31 Mai 2023

Heerlijke gerechten, enorm smaakvol, rijk gevuld en bij bezorging altijd nog super warm. Je krijgt echt waar voor je geld. Snelle en vriendelijke bezorging. Als ik eten bestel, is het vrijwel altijd bij noodle works!!

A
28 Mai 2023

Kreeg dit gisteren aangeraden toen ik BKK Thai noemde waar ik altijd bestelde. Nou, het is inderdaad veel verfijnder van smaak! Mijn moeder was ook meteen fan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

rob
25 Mai 2023

Zoals altijd zeer goed

Xaviera
25 Mai 2023
Kops
22 Mai 2023
Vinh
21 Mai 2023

Echt heel lekker gegeten, de chili-olie is heerlijk!

Mary
18 Mai 2023

Altijd tevreden 👍behalve vandaag was de kleefrijst met mango tegen gevallen. Rijst was weinig en beetje taai zo jammer. Het was niet zoals het geweest is .

Noud
17 Mai 2023

Top bezorging en goede kwaliteit eten! Echt een aanrader

Roland Verheij
16 Mai 2023

Super super super

Monika laan-heuveling
11 Mai 2023

Het eten was weer heerlijk!

Marcel Tersteegen
11 Mai 2023

Heel lekkere eten & snelle bezorging voor een super prijs. Uniek hier in Arnhem! Dank jullie wel.

Sjoerd
10 Mai 2023
J.v.Kiijk
7 Mai 2023

Was weer prima en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
7 Mai 2023
Anoniem
6 Mai 2023
Marissa
5 Mai 2023

Delicious as always, can't wait to try more dishes

D.Krekelberg
4 Mai 2023
Mrs T
1 Mai 2023

Het eten was heerlijk, warm en netjes verpakt. Bezorging was ook dik in orde. Zeker aan te bevelen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Isabel Jansen
29 April 2023

Soep was maar helft van de beker en koud en in mijn wokgerecht waren de cashewnoten niet te vinden...ben beter gewend.

Sjoerd
29 April 2023
Wouter
29 April 2023

Vriendelijke bezorger maar eten was koud en ipv 1 uur, 2 uur op eten moeten wachten. Zou druk zijn werd gezegd. Kan gebeuren naar geef dit dan eerder door aan de klant zodat die hiervan op de hoogte is

Soraya
26 April 2023

Eten was lekker maar weinig en bijna koud,

Thijs
23 April 2023
Skye
23 April 2023

Lekker en snel

Marco
23 April 2023

Zou fijn zijn als je nasi of bami extra zou kunnen bestellen

Anoniem
22 April 2023

Zeer lekker eten heerlijk.Goed gevulde portie kunnen andere van leren!

Lauchama
22 April 2023

Heerlijk gegeten, snelle levering en tegen betaalbare prijzen. Volgende keer bestellen we weer bij jullie! đŸ€—đŸ‘ bedankt!

Roland Verheij
20 April 2023

Super super super !!!

Karsten
20 April 2023

Prima eten, heerlijke bao buns, helaas 1 gerecht anders dan besteld.

Ari
17 April 2023

Heeeeeerlijk. En vriendelijk.

Roxanne
15 April 2023

Eten was super heerlijk. Bot op het eend iets minder maar zeker super lekker! Dankjulliewel!

EH
14 April 2023

Heerlijk!!

Raymonde
14 April 2023
Sjoerd
14 April 2023
Wendy
13 April 2023

Het eten van Noodle Works is altijd weer een geluksmomentje, dank lieve mensen! niks op te merken, gewoon blij dat jullie er zijn! :)

M. Dekkers
13 April 2023

Alles was goed maar de soep is in verhouding te duur.

Marianne.
12 April 2023

Amazing food, and unexpectedly very fast delivery

Maria
9 April 2023

Altijd goed

Andrea
7 April 2023

De gefrituurde hapjes zoals de loempiaatjes waren te donker en te hard en smaakten alsof ze te lang waren gefrituurd. Als hier de volgende keer beter op wordt gelet is het een 9 ipv 6.

Gio
6 April 2023

Heerlijk genoten!!!

Anne
6 April 2023

Net als altijd
 Heerlijk en snelle bezorging!

Niek kasteel
4 April 2023
Özlem
4 April 2023

Het smaakte weer fantastisch, de gebakken noodles met garnalen en de Thai wok Panang rund zijn momenteel ons favoriet met als bijgerechten de viskoekjes en thaise kipsaté.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sp
3 April 2023

Erg lekker, maar 45 later bezorgd dan de bedoeling was..

Sjoerd
1 April 2023
Cass
1 April 2023
Es
31 MĂ€rz 2023

Top

Shirley
30 MĂ€rz 2023

Erg tevreden met het lekker eten

O
30 MĂ€rz 2023

Smaak was perfect alleen te weinig voor het bedrag dat je ervoor betaald.

Joeri
30 MĂ€rz 2023

Soep is altijd lekker en ook goed verpakt, net als de rest van het eten. Toch mis ik soms wat extra groente, misschien kan dit als een optionele extra bij gerechten worden besteld? (gewoon meer van de groente die er al bij zit)

Anoniem
29 MĂ€rz 2023

Lekker en romige massaman saus

Sjoerd
28 MĂ€rz 2023

Weer erg lekker.

Thomas
28 MĂ€rz 2023

De smaak gaat achteruit. Voorheen bestel ik wekelijks maar de nasi smaakte me de vorige keer niet lekker. De shar sui is niet meer zo lekker als eerst. Er is duidelijk iets veranderd de laatste tijd.

marcel
26 MĂ€rz 2023
R
25 MĂ€rz 2023

Goed eten. Heerlijk snel bezorgd binnen 60 min

Minou Riksen
25 MĂ€rz 2023

Perfect! Precies zoals in Thailand, dat is naar mijn inziens in NL vaak lastig te evenaren. Het eten is vers, van goede kwaliteit en uitstekend van smaak. Omzettend vriendelijk personeel en bezorgers. Bij intoleranties/allergieĂ«n kan je ook online aangeven wat je absoluut niet in je gerecht ‘kan’ hebben. Echt een aanrader!!

Es
24 MĂ€rz 2023

Verrukkelijk!!!

Sjoerd
24 MĂ€rz 2023

Eten viel voor het eerst tegen. Erover gebeld; niet echt een oplossing aangeboden. Jammer want normaal is het altijd heel goed.

Esther
22 MĂ€rz 2023

Ontzettend lekker gegeten. Nu al zin in de volgende keer! Een nieuwe klant erbij. Bezorgen supersnel.. leuke bezorger.

Fam
19 MĂ€rz 2023

Een 10 
 als altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

r
18 MĂ€rz 2023

Goede maaltijd lekkah

Caroline
13 MĂ€rz 2023

Snacks zoals lumpiahs waren niet warm. Rest van het bestelde eten wel. En lekker! We hadden van te voren via website besteld en bestelling kwam op tijd, zelfs iets te vroeg,helemaal prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole Lourens
12 MĂ€rz 2023

Nr 3335 puff pasteitjes ka-rie lai zijn goddelijk! Die komen zeker vaker bij ons op de bestelling. De saus bij de dumplings was dit keer iets meer olie-ig en daardoor minder sterk, de dumplings blijven lekker zo als altijd.

Thomas
12 MĂ€rz 2023

Erg lekker: - fenomenaal rundvlees - magnifique sambal - excellente curry - magistraal mals speenvarken - spetterende saus extase - daverende smakenutopie Groetjes Suus

Sjoerd
11 MĂ€rz 2023
Jane
11 MĂ€rz 2023
Linda
10 MĂ€rz 2023

Alles was top!

Sjoerd
10 MĂ€rz 2023
A
5 MĂ€rz 2023

Zuivere smaken en goed klaargemaakt, helaas relatief koud geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dave
2 MĂ€rz 2023
D
2 MĂ€rz 2023
TJ
1 MĂ€rz 2023

Na 5x bellen een mvr aan te telefoon, had een aantal vragen, maar ze wilde alleen maar ophangen. Opnieuw gebeld om bestelling te plaatsen en wordt verteld dat ik online moet bestellen. Engels sprekende bezorger was super top! Een foutje van mijn kant heeft hij keurig opgelost door de bestelling buiten het normale bezorg gebied, alsnog te bezorgen. Eten overigens zeer smaakvol, goeie portie!

Bart
28 Februar 2023

Ja echt top weer!

M vd doel
25 Februar 2023

snel bezorgd en het eten was erg lekker!

Mireille
24 Februar 2023

De hoofdgerechten waren weer heerlijk, zo ook de soep en dumplings. De gepaneerde kip als bijgerecht was iets te dun gesneden en wat taai, de smaak was daarentegen geweldig, wat het weer goed maakte. Enige minpuntje was de rode saus bij de kip en de temperatuur van de maaltijden. Die zou iets warmer mogen bij bezorging. Verder niets dan lof!

M.
23 Februar 2023

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorging

Sjoerd
23 Februar 2023
Shirley
22 Februar 2023

We hebben lekker en genieten van de eten ,Bedankt

Rikke
18 Februar 2023

Lekkahh!

Susanne
17 Februar 2023
Marjolein
17 Februar 2023

Het was weer super lekker, bedankt!

Kelly
16 Februar 2023

Heerlijk! Bestellen regelmatig.

Anne
16 Februar 2023

Zoals altijd, vriendelijke en snelle service en heerlijk eten, echt een aanrader!

Kenneth
15 Februar 2023
Hannah Franzen
14 Februar 2023

Alles was goed. De extra Kroepoek was een fijne verrassing. Doe de groetjes aan Poofar

S.
13 Februar 2023

Heerlijke food, voor een vriendelijke prijs heel snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gera
11 Februar 2023

Wederom heerlijk !!

Vaneshua
11 Februar 2023

Vlotte levering en heerlijk eten. Zoals altijd!

Danny V
4 Februar 2023

Heerlijk eten voor een mooie prijs. Pangang curry was erg lekker. Net terug uit Thailand, dus even na genieten. Aanrader, ga er zeker vaker bestellen!

Willem Vierdag
2 Februar 2023

Het stoofvlees was grotendeels verbrand, dat hebben we weggegooid.

Raymonde
1 Februar 2023

Het was weer heerlijk, ben een beetje verslaafd geworden.......

O
1 Februar 2023

Goed balans prijs kwaliteit en kwantiteit.

Dave
31 Januar 2023

De best thai in town!!

Sjoerd
30 Januar 2023
Kim smits
29 Januar 2023

Normaal super lekker eten we bestellen hier vaak. Deze keer vonden wij het gewoon niet lekker. Rare smaak aan de soep. Vis koekjes waren wel lekker maar koud. Erg jammer


Patrick
27 Januar 2023

Zoals altijd lekker eten. Precies op tijd geleverd en lekker warm.

Marissa
25 Januar 2023

Delicious as always!

Gerry van Leeuwen
25 Januar 2023

Heb aangegeven waarom de kip vorige keer taai was en nu perfect.

Renée
23 Januar 2023

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
22 Januar 2023

Bestel hier vaak en geef dan altijd vijf sterren. Helaas duurde het vandaag erg lang en was het eten niet warm meer. Loempia’s waren ook nogal zompig. Zal wel aan de dag hebben gelegen (zondag).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hof
22 Januar 2023

Mooi op tijd bezorgd, zelfs tijdens spitsuur en heerlijk warm en smakelijk, zoals altijd

M.Kievits
21 Januar 2023
Vi
20 Januar 2023

Top bezorging en weer heerlijk gegeten!

Joop en Jacqueline van der Linden
16 Januar 2023

Helaas was ons eten koud. Gebeld en inderdaad er was verkeerd bezorgd. Opgelost door de volgende bestelling er rekening mee te houden. Dat zou fijn zijn.... 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MarkO
15 Januar 2023

Heerlijke Thaise curry en noodles gegeten. Helaas was de bezorging ruim een half uur later dan in de bevestiging stond.

Bram
14 Januar 2023

Erg lekker eten!

Evi
11 Januar 2023

Het eten is van top kwaliteit en goed te betalen. Alles is lekker tm de sambal en krupuk

Ari
8 Januar 2023

Perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yves
8 Januar 2023

Lekker eten, binnen 40 minuten bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saar
7 Januar 2023
Luuk
7 Januar 2023

Geweldig dat de noodles en de soep apart verpakt zijn! Prijs/kwaliteit is top!

Edwin
7 Januar 2023

Zoals altijd uitstekend

Helene
7 Januar 2023

Lekker en goed service

Mulder
4 Januar 2023

Gebakken noodles zonder smaak, gelukkig wel voldoende groente. Gebakken rijst die de laatste die de pan alleen gezien heeft en de cha siu was nauwelijks te vinden. Viskoekjes leken stukjes rubber en de gyozo geblakerd. Zonde want ik ben beter gewend. De bezorging was een uur te laat, zonder bericht/zonder uitleg, zeer slecht.

G
3 Januar 2023

Laat en koud. Wel erg lekker

Verboven
25 Dezember 2022
OP
22 Dezember 2022
Leslie
21 Dezember 2022
Leilah oppel
17 Dezember 2022

Bestel altijd bij jullie, altijd heerlijk eten. Alleen gister kwam de bezorger en gaf al meteen aan dat het erg druk is. Eenmaal binnen zag ik dat de zak met eten aan het lekken was. Alles saus van de curry was eruit gelekt. Dit zorgde ervoor dat alleen nog groenten en vlees was zonder saus. Helaas, hopelijk de volgende keer weer beter.

Jeroen Zonnenberg
16 Dezember 2022

Onze bestelling kwam aan maar de curry bleek bij ontvangst helaas open te zijn gegaan. Ik heb toen gebeld en ondanks de drukte waren jullie er weer binnen 15 minuten om het eten opnieuw af te geven. Echt onwijs goede service! Waren we heel blij mee. Daarnaast is het eten altijd lekker bij jullie.

Gerry van Leeuwen
14 Dezember 2022

17:15 gevraagd voor levering maar pas tegen 17:48!! Kipfilet is vaak te droog en hard gekookt.

Veerle
14 Dezember 2022

Ik heb anderhalf uur moeten wachten op mijn eten!

Sjoerd
11 Dezember 2022
HJ Kuipers
10 Dezember 2022

Elke keer weer genieten!!!

Ruben
9 Dezember 2022
M.
6 Dezember 2022

Lekker en gezond eten.

Ellen
5 Dezember 2022

Altijd vers, altijd lekker. Tom Yam als favoriet, echt Yam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre
4 Dezember 2022

Top aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helene
4 Dezember 2022

Eten zowel bezorging top Een aanrader en super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mireille
3 Dezember 2022

Het eten was absoluut top! Maar helaas ook lauwkoud. Niet zo gek, volgens de app was de bezorger al 3 kwartier onderweg voordat de deurbel ging.

Phyline
3 Dezember 2022

Heerlijk eten, echt Thais, snelle bezorging. Ik bestel hier minimaal 1x per week đŸŒ¶ïžâ€ïž

Corrie Arends
3 Dezember 2022

We waren er samen wel over eens dat het wat vetter was dan normaal. Smaak was wel perfect en de bezorging ook super👍

S
3 Dezember 2022

Groene curry met beef was lekker. En beef salade is altijd lekker !

Fenne
30 November 2022

Alles heerlijk en top geregeld! Super lekker eten!!!

Robin
29 November 2022

Was weer heerlijk, zoals altijd. Bezorging deze keer wat minder omdat het bakje met curry op z’n kant lag en was opengesprongen. Kan gebeuren :) Dank jullie wel weer!

Andrew
27 November 2022

You guys are amazing, favourite food in Arnhem. Thank you.

Jashmyn Sheikrojan
26 November 2022

Goed eten en vriendelijke mensen.

Bram
26 November 2022

Heerlijk!!!

Joost
26 November 2022

Eten was echt heel erg lekker maar in de noodle soep zat helemaal geen groente. Ook de paksoi bij het andere gerecht vonden we wel wat weinig. Heel erg lekker maar wel een gemis.

Peter
24 November 2022

Aanvankelijk was het eten van goede kwaliteit. De laatste tijd wordt het echter steeds minder. Gisteren bestelden wij een curry, nummer 470, waarin aubergine en bamboe zouden moeten zitten. Er zaten drie flintertjes aubergine in, wat bamboe en veel (teveel) kip. Dat wordt langzaamaan een reden om niet meer bij u te bestellen. De kwaliteit van de maaltijden gaat echt achteruit.

Milan
23 November 2022

Lekker gegeten, alleen 2 uur moeten wachten en 2x moeten bellen waar het bleef.

Rens
22 November 2022

Pittig goed

Maurits Follender Grossfeld
21 November 2022
Henk
20 November 2022

De kwaliteit was weer top. Dit keer voor het eerst wat langer op onze bestelling moeten wachten- Ca 20 min Maar vrijdagavond dus geen probleem!

A.k.
19 November 2022
Haeike Admiraal
19 November 2022

Lekker, ruime porties, houden rekening met wensen en komen op het tijdstip dat ze hebben aangegeven. Top!

Tim
13 November 2022

Ik bestel nergens liever!

Kaboul
13 November 2022

Heerlijke vega gerechten. Fris en vers. Best in town!

Fabiola
12 November 2022

Elke keer weer genieten đŸ€

Marina
5 November 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Het eten is snel klaar en de bediening is vriendelijk, aanrader !!

M.
4 November 2022

Altijd lekker eten

Raymonde
4 November 2022

Het was weer heerlijk!! De bezorging was prima op tijd!

Henk Jansen
30 Oktober 2022
Ries
29 Oktober 2022

Goede smaken! Voor mij mag er wel meer groente in.

Marjolijn
28 Oktober 2022

De soep was heerlijk! De buns op zich ook, maar de hoeveelheid eend was net iets te karig. Het hoeft niet uit te puilen van de eend, maar met 20% meer was het net goed geweest. Nu at ik bun met wat stukjes vel en een heel klein stukje vlees

Lavoo
27 Oktober 2022

Super lekker. Top kwaliteit!

Gera
24 Oktober 2022

Altijd weer genieten!

Chantal
23 Oktober 2022

Eten was heerlijk en goed optijd bezorgt. Alleen de gamba loempia's waren slap en koud. Verder prima!

Kitty
16 Oktober 2022

Het vlees was niet mals ..het viel tegen voor de eerste keer..portie ook veel minder dan in de zaak zelf ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerben Swijtink
11 Oktober 2022

Helaas was mijn eerste ervaring met Noodleworks niet heel goed. De massaman te waterig en had de massaman te weinig smaak.

Raymonde
9 Oktober 2022

Altijd lekker en goed verzorgd, de bezorging is prima en altijd op tijd. Complimenten!!

Jeroen
8 Oktober 2022
Elles
8 Oktober 2022
Denise
7 Oktober 2022

Ik heb echt heel lekker gegeten. Wij komen zeker terug!

Saskia
3 Oktober 2022

Mijn verjaardag vierde ik in een ruimte die ik voor een paar uur had afgehuurd en daarom vroeg ik Noodleworks of ze ajb op tijd wilden bezorgen. Keurig op tijd!!! En ook nog eens een flesje pruimenwijn bij mijn bestelling, TOP!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
2 Oktober 2022
/
1 Oktober 2022
James McAllister
30 September 2022

Het was weer heerlijk!!!

Luna
27 September 2022

Altijd heerlijk, vers en met liefde bereid. Het personeel is altijd vriendelijk!

Daan
24 September 2022

Fantastische zaak, opmerkelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding. De boa buns zijn favoriet. Bestelling duurde wel wat langer, maar dat is te verklaren vanwege het weekend en de eerder genoemde punten.

Anoniem
23 September 2022
Djo
23 September 2022

Altijd goed, altijd lekker!

Sander
22 September 2022
H rasiman
20 September 2022
W
18 September 2022
Heins
14 September 2022

Het eten was verrukkelijk! Heerlijke soep en noodles! De smaken waren erg vol. De bij gerechtjes waren ook heerlijk, alleen wat te snel afgekoeld helaas bij de bezorging en de soep had wat gelekt in de tas. Maar we bestellen zeker vaker! Bedankt! Heerlijke smaken. Aardige bezorger.

Inge
31 August 2022

Goede prijs/kwaliteit.

Sjoerd
30 August 2022
Harry en Arend
28 August 2022

Superlekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter
28 August 2022

Altijd lekker bij Noodle works echter ookaltijd veel bamboe t.o.v. andere groentes in het gerecht

Ray bout
27 August 2022

Heeel erg goed eten betaalbaar. Hele aardige mensen. Ik kom heel vaak in de zaak.heel goed

Sjoerd
23 August 2022
Anoniem
21 August 2022

Eerste keer besteld. En alles verliep goed. Sneller dan aangegeven en het was warm Het was ook erg lekker en ik heb er twee dagen van kunnen eten. Al heb ik zelf even wat meer peper op een gerecht gedaan maar dat is ieder zijn smaak. Maar het was top. Dus zeker nog een keer waard. En vriendelijke bezorger.

Martina
19 August 2022

Always the best (: thank you

Stephan
16 August 2022

Lekker en snel. Top

Marissa
15 August 2022

Delicious as always, and delivery was fast as well

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stijn
10 August 2022

Heerlijk eten voor een leuke prijs! En op tijd klaar.